Безжична система за видео наблюдение  (Номер: BC38)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: BC38

599.00лв.

Няма наличност
Безжична система за видео наблюдение

Безжична система за видео наблюдение  (Номер: BC38)

599.00лв.

Със системата за безжично наблюдение разполагате с четири безжични камери, които можете да наблюдавате едновременно. Камерите излъчват само видео сигнал, приеман от седем инчов LCD видео монитор. На монитора можете да виждате четирите камери едновременно или да превключите всяка от тях на цял екран. Камерите имат инфрачервени диоди, за да можете да получавате видео и при пълна тъмнина. Тяхната мощност позволява предаването на видео сигнал на около 200 метра при пряка видимост. Системата има софтуерен детектор за движение, който може да бъде регулиран както по отношение на чувствителността, така и да му бъде задаван периметър от екрана, на който да реагира. Когато детектора бъде задействан видео сигнала се записва върху SD карта, с максимален размер 32 GB (не е включена в комплекта). Системата позволява възпроизвеждане на записите от картата на LCD монитора.
Това е един практичен и надежден безжичен комплект, който предава на стандартната честота от 2.4GHz и поддържа аудио-видео сигнал от до 4 камери за нощно наблюдение. Приемника позволява да гледате случаващото се в момента и на 4-та камери, като разделя дисплея на 4 и във всеки отрязък виждате актуален сигнал от съответната камера

Спецификации и функции: 1.7-инчов LCD дисплей 2.Поддържа безжично, радио Wi-Fi аудио-видео предаване, както и двупосочен говор. 3.Предаване на сигнала в реално време 4.Инсталация от типа plug&play /постави и тръгни/, с лесно меню за манипулация на различните опции и функции, и сигнализация за силата на предавания сигнал от камерите. 5.Детектор за движение, правещ изображения и клипове с високаразделителна способност, записваща в JPEG формат, както и VGA за клиповете. 6.Голям обхват на предаване от 200 метра пр пряа видимост. 7.Детектора за движение записва с включения PC софтуер. 8.Изходи за AV и USB, позволяващи лесно наблюдение от телевизионен приемник или компютър. 9.Поддържа до 32 GB допълнителна памет. 10.С възможност за инсталация и приложение, както в дома, така и в офиса за наблюдение и сигурност. Меню: Настройки камера/и/: Brightness /яркост/ - Настройвате от тук яркостта на всяка една приложена камера към приемника, за по-ясна и детайлна картина. Quality /качество/ - Избирате между две възможности: VGA и QVGA. Volume /звук/ - Регулирате оттук височината на звука на всяка една камера, част от охранителната видеосистема. Pairing /комплектоване/ - Поддръжка и комплектоване на всяка синхронизирана камера. Activation /активиране/ - съдържа CAM1, CAM2, CAM3, CAM4 и ON/OFF Системни настройки: Motion detect activity – Това е настройката, която позволява да стартирате детекцията на движение, и да сигнализира системата, само, когато се установи някакво движение. Тук избирате между ON и OFF. Motion Sensitivity – Настройте чувствителността на детектора на движение от тази настройка. Може да избрете между OFF/Low/Medium/HIgh. Motion record time – Включете детектора на движение за определено време. Избирате между 15, 30 секунди и една минута. На всеки от тези периоди, камерата съхранява записаното до момента и продължава в зависимост дали има още движение или не. Motion detect area – Всяка камера да засича зони, в които има движение. Recording – Start time/End time ON/OFF SD Overwrite – Дали последният клип да се презаписва върху първия, най-стария, намиращ се на SD картата, когато се препълни и няма място. YES/NO Настройки запис: Date Time setup – Оттук въвеждате актуално време. TV Out – Изход за телевизор, използва две кодиращи системи – NTSC/PAL Load Default Settings – X1/X2 Zoom – увеличете картината за по-голяма детайлност. YES/NO според предпочитанията ви. SD Format – Форматиране на картата памет. - YES/NO Version – от тук ще видите версиите на камерите, свързани с приемника, както и неговата версия също. Свързване на камерите и приемника:

1.Свържете главния източник на захранване с главното устройство и всички камери. 2.Натиснете ON на главното устройство. 3.Кликнете на бутон за менюто на главното устройство, изберете настройките на камерите, след това кликнете на Pairing. 4.Кликнете на бутона на камерата, която искате да комплектовате. 5.Кликнете на Pairing на главното устройство, ако камерите са комплектовани правилно, тогава ще видите картина на дисплея. 6.Използвайте горните стъпки, за да свържете и останалите камери. 7.Ако искате да записвате, ще трябва да поставите SD картата.
Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти