Уред за нощно виждане   (Номер: D41)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: D41

544.00лв.

Няма наличност
Уред за нощно виждане

Уред за нощно виждане   (Номер: D41)

544.00лв.

Този уред е проектиран така, че да дава добра видимост при слабо осветление, включително и при пълна тъмнина. Той няма нужда от допълнителен източник на светлина, защото има вграден IR източник, с който ясно ще различавате всичко в абсолютен мрак. Подходящ е за наблюдение на дивата природа, астрономически наблюдения, при плавания, за търсене и спасяване, за лов.
Уредът за нощно виждане работи с презареждаема акумулаторна батерия.

Характеристики:

Обектив - 50 мм
Лещи - 80mmF/1.7
Ъгъл на видимост - 12.5 градуса
Фокусно разстояние - от 1 м до безкрайност
Време за работа - 20 часа при включен IR и 60 часа при изключен
Обсег на IR източник - 25 м
Степен на защита - IPX4

Този уникален продукт е монокуляр с уникален дизайн, който позволява да се наблюдават далечни или близки предмети и да се получи ясна картина. Чудесен за: - Наблюдение на диви животни - Астрономия - Корабоплаване - За търсене на хора - Лов Инсталация на батерията: Монокуляра с нощно виждане, работи с батерия от типа CR123. За да я монтирате в самия уред, премахнете капачето на контейнера за батерията (6), поставете батерията на празното място, като се съобразите с полюсите, и поставите капачето отново, като завиете внимателно болта на него. Не стягайте прекалено много.

Употреба: За да работите с този монокуляр, е необходимо да го държите на място, далеч от ярка светлина, за да не повредите лещата, която е защитена от специално покритие. След като сте намерили правилното място, натиснете копчето за вкл/изкл., след като сте поставили монокуляра в специална чантичка. Ако се намирате през нощта на открито място, натиснете IR бутона (2), за да активирате инфрачервения светлинен индикатор. За да виждате обекти в тъмно време и фокусирани, трябва да завъртите, фокусирате лещите (5), и диоптричната част (4), докато картината се изчисти и изясни достатъчно. Зеленият светлинен индикатор (8) показва, че устройството е включено, а също така и червеният индикатор (7). Внимание! Винаги съхранявайте правилно на място с добра вентилация вашия монокуляр, за да избегнете неговата безвъзвратна повреда. Не насочвайте лещата към слънцето или други източници на ярка светлина, не почиствайте със силни препарати. Комплекта съдържа: - Монокуляр за нощно виждане - Защитна опаковка - Връв за китката - Ръководство за потребителя - Капачка за лещата - Кърпичка за почистване на лещата Важно! Според това какви са атмосферните условия навън – луна, слънце, мъгла, облаци, ще зависи и на каква разстояние ще се различава ясно човешка фигура или други обекти, които наблюдавате.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти