Бебефон 2.4 GHz  (Номер: BB04)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: BB04

179.00лв.

Няма наличност
Бебефон 2.4 GHz

Бебефон 2.4 GHz  (Номер: BB04)

179.00лв.

С този бебефон ще приемате видеосигнал и имате двупосочна аудио връзка с Вашето бебе. Можете да избирате между четири канала на излъчване, като се извършва автоматично сдвояване между камерата и приемника. Камерата е оборудвана с инфрачервени диоди, които Ви дават около 5 метрова видимост дори и през нощта. На дисплея на приемника имате индикация за силата на сигнала, за да можете да ориентирате приемника в най-добрата позиция. Камерата може да работи с адаптер или с 3 бр. батерии тип ААА, които дават около 8 часа работа на бебефона.

Характеристики:

Сензор - 1/4 CMOS
Резолюция - 628х582
Ъгъл на видимост - 60 градуса
Размери на камерата - 100х86х86 мм
Размери на приемника - 120х70х23 мм
Дисплей - 2,4 инча TFT-LCD

Това е едно практично устройство, което ще ви помогне да държите вашето дете винаги под око. Бебефона е четириканален, с възможност за поддръжка на 4 камери едновременно. Има 2.4 инчов LCD дисплей с възможност за нощно виждане. Вграден микрофон ще ви предава всеки звук от детската стая, а щипката на задната страна на мониторчето дава възможност да си го носите навсякъде. С презареждаема вградена батерия. Какво ще намерите в комплекта? - 2.4 GHz безжична камера

Която се състои от камера и част за наблюдение в реално време, както и два вида адаптери за захранване, един аудио-видео кабел, и инструкция за потребителя. Нека да разгледаме и главните компонени по-подробно: - 2.4G безжична камера:

- 2.4 инчов монитор-приемник

Включване: За да включите камерата, натиснете бутона POWER на самата камера и на приемника, след като сте свързали адаптера към камерата и към монитора. Ще се появи настоящият статус на камерата на дисплея на приемника, а междувременно монитора приема видео в реално време от камерата. Главно меню: За да влезете в главното меню, натиснете бутона ОК. Ще видите следните подменюта: - Zoom in mode - Baby Unit volume mode - Effect Set mode - Setup mode - TV OUT mode Избор на режимите: - Zoom In/Out mode: Натиснете ОК бутона, за да влезете в главното меню, след това отново натиснете ОК, за да прехвърлите на някои от функциите zoom in или zoom out. С лявото копче излезте от подменюто. - Baby Unit Volume mode: Натиснете бутона ОК, за да влезете в менюто, изберере режима Baby Unit Volume, влезте в него и с копчето UP/Down настроите силата на звука, който да чувате, от 0 до 9. ОК отново, за да потвърдите и левия бутон, за да излезете от менюто. - Effect Set mode:

1. Vertical: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Effect Set, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за дясна навигация за да изберете вертикал. ОК за потвържение. Копчето за лява навигация, за да излезете. 2. Horizontal: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Effect Set, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за долна навигация за да изберете хоризонтал. ОК за потвържение. Копчето за лява навигация, за да излезете. 3. Contrast: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Effect Set, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за долна навигация за да изберете контраст. ОК за потвържение. Копчето за лява навигация, за да излезете. 4. Saturation: Натиснете ОК, за да влезете в менюто, после изберете Effect Set с бутона за навигация надолу. ОК, за да влезете, след което с бутона за дясна навигация, започнете да намалявате цветовете според вашето желание. ОК за да потвърдите и ляв бутон за изход. Set up mode:

1. VOX ON/OFF mode: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Set up, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за дясна навигация за да изберете VOX on/off. ОК за потвържение. Копчето за лява навигация, за да излезете. В тази функция, ако е на off, тогава малко след като в стаята с детето не се чува глас, камерата се самоизключва. 2. VOX sense mode: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Set up, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за навигация надолу за да изберете VOX Sense. ОК за потвържение. Копчето за дясна навигация, за да увеличите чувствителността на гласа с low/high, като това е с цел камерата да засича всяка казана дума в стаята с различна чувствителност. ОК за да потвърдите избора си и копче за лява навигация за излизане. 3. TV mode: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Set up, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за навигация надолу за да изберете TV mode. ОК за потвържение. С дясната навигация избирате тв система – PAL или NTSC. ОК за потвържение и излизате с левия бутон. 4. LCD bright mode: Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това в подменю Set up, с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете, после копчето за навигация надолу за да изберете LCD bright mode. ОК за потвържение. Изберете с копчето за лява навигация дали ще увеличите или намалите осветеността на екрана. ОК за потвърждение и излизате с левия бутон за навигация. 5. TV Out mode: Преди да настроите от менюто, свържете приложения AV кабел с монитора на бебефона. Натиснете ОК, за да влезете в менюто и след това изберете TV Out mode с копчето за навигация надолу. Отново ОК, за да влезете. Ако сте свързали правилно кабелите, бял и жълт към външния монитор или телевизор, трябва да може да виждате картината от камерата на голям екран. Проблеми и решения: Не виждам видео изображение – Проверете дали батериите на камерата или приемника са поставени правилно, дали адаптера е включен правилно и дали камерата и приемника са в обхват. Когато прехвърля камерата от батерии на адаптер към електрическата мрежа, камерата не работи. - В този случай вижте в долния край на камерата дали копчето е на ON, тъй като при прехвърляне от едното състояние в другото, камерата се самоизключва, за да се защити. Инфрачервените светлини не работят, когато камерата снима в тъмна стая – Въпреки, че IR светлинките не светят, те работят и вие може да гледате какво се случва в тъмното.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти