Водоустойчив часовник с MP3 плеър  (Номер: HD48)

Цена с ДДС Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD48

150.00лв.

Няма наличност
Водоустойчив часовник с MP3 плеър

Водоустойчив часовник с MP3 плеър  (Номер: HD48)

150.00лв.

Часовникът е херметически затворен, което позволява да правите запис и под вода. Той не е предназначен за гмуркане и максималната дълбочина, на която можете да го използвате е 3 метра. Преди да го използвате под вода проверете дали всички "тапи" са добре завити. Когато снимате под вода видео записа е без звук. Ако искате да имате звук трябва да завиете на микрофона "тапата" с отвор, но в този случай не можете да го използвате под вода.
Часовникът има 4 режима на работа.
С него можете да снимате видео в два режима - 640х480 и 30 кадъра в секунда и 640х480 и 60 кадъра в секунда.
Можете да го използвате като аудио рекордер. Записва аудио файлове в MP3 формат с 128 kbps.
С включването на слушалки можете да използвате часовника и като MP3 плеър. Ще имате възможност да прослушвате както направените с него записи така и допълнително качени в MP3, APE, WAV, WMA формати.
Със записания върху паметта на часовника софтуер можете да защитите с парола достъпа до записите си или да включите часовника в режим на web камера.

ВНИМАНИЕ

Часовника е снабден с две "тапи", които се завиват на отвора с микрофона (долу, в ляво). Когато снимате под вода трябва да е завита "тапата" без отвор. Ако е завита "тапата" с отвор часовника ще се напълни с вода. Моля спазвайте това изискване, защото в противен случай гаранцията Ви няма да бъде уважена.

Произход: КНР

1. Включването на часовника става с продължително натискане на функционалния бутон (горе в дясно). Зеления диод примигва и се установява в един от режимите. 2. Превключването между режимите става с натискане на един от бутоните в ляво. Горния ги редува напред, а долния назад. 3. Натиснете един от бутоните в ляво докато светне червения диод. Тогава часовника е в режим на видео с 30 кадъра в секунда. Кратко натискане на бутона в дясно стартира записа. Червения диод започва да мига. Спирането на записа става с повторно кратко натискане на функционалния бутон. Диода спира да мига и записва файла върху паметта. 4. Натиснете бутоните в ляво докато светнат едновременно червения и синия бутон. Часовникът е в режим видео с 60 кадъра в секунда. Старта и стопа на записа става по същия начин - с кратко натискане на десния бутон. 5. С един от двата бутона в ляво превключете часовника така, че да свети синия диод. Тогава устройството е в режим на аудио запис. Началото и края на записа се установяват с натискане на функционалния бутон. 6. Ако натиснете едновременно двата бутона отляво часовника ще се установи в режим на MP3 плеър и ще светне синьо-зелено. С натискане на десния бутон се стартира възпроизвеждането, а с левите два бутона можете да сменяте песните напред и назад. 7. Изгасването на устройството става с продължително натискане на функционалния бутон. 8. За зареждане или връзка с РС отвийте "тапата" отляво, в средата и включете жака. След това поставете другия край в зарядното или компютъра си. Ако го поставите в USB порта ще се стартира меню, от което можете да зададете парола или да превключите в режим на web камера.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Коментари

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2012-01-04 20:46:21

Ima li v cheren cvqt???????


Не. Този модел е само в червено.

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2012-01-03 23:30:30

Ima li v cheren cvqt???????

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2011-08-15 20:05:42

Каква е паметта на устройството ???


Паметта е 4 GB.

Ревю добавно от:
Виктория

2011-08-13 16:46:13

Каква е паметта на устройството ???