За какво служат ловните скрити камери? - SPY.BG

За какво служат ловните скрити камери?

Ловните камери също могат да се причислят към графата скрити камери. Те са маскирани толкова добре, че първоначално няма да ви направят впечатление. А тяхното приложение може да е много практично и ефикасно.


12 MP ловна камера

Цена: 279.00лв.
   

12 MP MMS ловна камера

Цена: 519.00лв.
 
Както може да се досети човек от тяхното наименование, ако сте запален ловджия можете да сложите такива камери на места, на които се знае, че се събират диви животни в сезона обстрел. Например глигани. Всички такива записващи средства разполагат с инфрачервени диоди, които дават възможност да се наблюдава всичко и в пълна тъмнина. Слагате една такара камера, след което се прибирате и на следващия ден отивате, за да вземете записа, който между впрочем се съхранява на допълнително поставена microSD карта. На записа може да видите къде и по кое време точно излизат глиганите. След което всичко зависи от вас и вашата ловна дружинка.

Освен това, много резервати и защитени области използват ловни скрити камери, за да наблюдават популацията на обитателите. Дали имат храна в хранилките, имат ли нужда от ветеринарна помощ. Това е един дистанционен и спокоен начин за животните, да се погрижат за тях. Без стрес и без намеса в техния естествен ред.

Високото качество позволява на тези камери да покажат качествена и много ясна картина. Ако имате нужда от такава камера, значи е време да дойдете при нас и да подберете вашето професионално средство за горска работа.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога