spy.bg blog

Мога ли да използвам часовника си като камера и телефон?

Автор: Spy.BG

0/5

С напредничавото развитие на техниката, днес много устройства изглеждат или по съвсем различен наичн или съчетават няколко функции в един уред. Ако си търсите нещо наистина оригинално може би сте дошли на правилното място.


Телефон - часовник

Цена: 220.00лв.
 

GSM - часовник

Цена: 265.00лв.
   
Може ли часовника ни да е телефон? Да, може. Дори и камера. И така няма да има нужда да си купувате няколко уреда. Ще разполагате с един-единствен, който ще свърши цялата работа и който ще можете да носите постоянно и навсякъде с вас. Ето защо спокойно може да си изберете един ръчен часовник, с който да разговаряте с близките си, да направите висококачествени снимки и дори клипове, и да го използвате и по традиционното му предназначение – като часовник.

Със своята презареждаема батерия, той ще издържи няколко часа, но само ако активно го използвате. Ако е в режим на изчакване може и с дни да имате захранване за важните неща. Точно като един нормален мобилен телефон. Влезте в бъдещето направете дните си лесни, комфортни и забавни с нашите шпионски средства за универсално ползване.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.