spy.bg blog

Приложение на Инспекционната камера

Автор: Spy.BG

| 12  гласa

5.0/5

 Инспекционната камера може да се използва за множество задачи и цели. Тя се използва главно за наблюдение, проверка и разследване на труднодостъпни места.

 

 Кабелът може да се разтяга и да се огъва, за да може камерата да бъде позиционирана под всеки ъгъл, който желае потребителят. Това е идеална възможност, която позволява на камерата да минава през ъглите или в извити тръби.

 

 Малкият диаметър на кабела и камерата също така означава, че той може да се побере в малки, ограничени пространства, като например през малки дупки в стената, и обикновено достига до места, които друга камера няма да може да получи достъп.

 

 Като инспекционна камера тя може да прави снимки и запис на видеоклипове. Ако са необходими фотографски доказателства за даден проблем, Вие може да разчитате на инспекционната камера да запише всичко нужно и да го предоставите на вашия клиент.

 

 Ето няколко примера за типа работа, при която може да се използва инспекционна камера:

 

Машинни проверки

 Инспектиращата камера е идеална за проверка на машини, без да се налага тяхното разглобяване. Машини като клиамтици, вентилатори, металообработващи, дървообработващи и друг тип техника понякога спират внезапно да работят, а инспектиращата камера може да помогне за определянето на проблема бързо и ефективно!

 

Проверка на автомобили, мотоциклети, камиони, строителна техника

 Инспекционната камера е полезен инструмент за механика при работа с автомобили или други превозни средства. Инспектиращата камера може да проникне на всички трудно достъпни места, включително и двигателя, да фотографира или направи видео запис, без да се налага да разглобявате абсолютно нищо.

 

Проверка на тръби

 Малкия диаметър на инспектиращата камера означава, че тя може да проникне във всякакви тръби, за да установи проблеми като запушване или течове от пукнатини.

 

 

 

Проверка на стени

 Инспектиращата камера може да се използва при мазилка, боядисване или реконструкция на стена. Ако подозирате, че може да има плесен, мухъл или гниене зад стената, най-лесния начин е пробиването на малка дупка и да поставите камерата, за да проверите какво се случва зад стената, без да се налага да я разбивате цялата или да отнемате големи части от нея.

Това може да ви спести много време и пари при ремонт на дома или работното място!

 

Оръжейна проверка

 Инспектиращата камера също може да се използва и при работа с оръжия. Тя позволява да проникнете в цевта на оръжието, когато извършвате проверка или ремонт.

 

Извличане на предмети

 Ако инспектиращата камера разполага с допълнителни аксесоари, като кука например, тя може да се използва и за извличане на предмети, които са извън обхвата на потребителя. Куката може да бъде прикрепена към предната част на камерата и да маневрира, за да бъде захванат дадения предмет и издърпан обратно.

 

 Разгледайте голямото разнообразие от инспектиращи камери на SPY.BG

Устройство без еквивалент и незаменим помощник във вашата професионална и любителска работа!

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.