spy.bg blog

Може ли мини камери да ми помогнат в шофирането?

Автор: Spy.BG

0/5

Да, може. Използвайте специалните мини камери, които може да се монтират на предния или заден номер на автомобила ви, и бъдете по-спокойни и по-съсредоточени, когато се налага да паркирате, а все още не сте усвоили това умение до перфектност и все се случва да закачите някой бордюр или тротоар.

Ще намерите най-различни мини камери, които да ви помогнат в тази тежка задача. Например една малка и не особено забележима камера може да се постави на стойката, на която стои и предния номер на автомобила, с посредством кабел да бъде свързана и с дисплей, който се поставя на мястото на задното огледало или пък някъде покрай вас в купето на автомобила. И когато започнете да паркирате, тя ще ви показва актуална картина. Друго много ценно преимущество е, че ще ви покаже, ако някой реши да ви отърве от грижите по вашия автомобил.

     
Друг вид много полезни мини камери са парктрониците, които имат за задача именно да ви помагат винаги и по всяко време на вашето шофиране. Камерата се поставя отново в желаната част от автомобила, а дисплея, който дава актуална картина е монтиран на мястото на огледалото за задно виждане.

А още по-хубаво и удобно за вас ще е, ако изплолзвате една комбинирана система с две мини камери – една задна и една предната. Монтирате ги на двата номера, а приемника, който е свързан и с двете камери, ви показва едновременно какво става от двете страни на автомобила. Ако искате вече да притежавате такива надеждни средства за шофиране, паркиране и охрана на автомобила, то просто се отбийте при нас и разгледайте каталога ни, за да откриете кое устройство идеално ви пасва.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.