spy.bg blog

Ендоскопът, с който непременно трябва да се сдобиете

Автор: Spy.BG

| 7  гласa

5.0/5

Ендоскопът или, още известен като инспекционна камера, е уред с извънредно широко приложение.

За тези от вас, които не са съвсем наясно с терминологията, ще разясним – ендоскопите са изключително удобни малки камери, чиято функция е да улеснят достигането на погледа ви до труднодостъпни места.

Кой би бил най-подходящият ендоскоп за вас?

Погрижили сме се да ви спестим дългото търсене и сравняване на продуктите, предлагани на пазара. Разнообразието от инспекционни камери е наистина голямо, при все, че и целите, които стоят пред всеки, се различават. Съществува обаче продукт, който побира в себе си всичко необходимо, за да ви бъде максимално от полза, независимо с какви функции ще го натоварите.

Тази инспекционна камера е перфектна за онези от вас, които искат да се сдобият с продукт от този тип на наистина разумна цена. Ендоскопът пристига с десетметров кабел, който ще ви осигури достатъчно после за действие, дори и мястото, което трябва да обходите с камера, да е отдалечено от вас и труднодостъпно. USB буксата в края на кабела ще ви послужи да свържете продукта с компютъра си и така с лекота да се възползвате от неограничените му функции.

Самият ендоскоп е оборудван с 0.3 MP CMOS сензор. CMOS сензорът е полупроводников сензор за изображения, чиято роля е да преобразува фотоните в цифров вид. Най-общо казано, с подобен сензор са оборудвани цифровите фотоапарати и камерите, например. Ендоскопът е защитен под корпус с диаметър 10мм и дължина 52мм, което допълнително надгражда неговата функционалност. Малките му размери му позволяват да достига до тесни пространства, което го прави в пъти по-предпочитан продукт от други камери с по-големи размери. Ъгълът му на видимост е 60 градуса, а резолюцията на предаваното изображение – наистина впечатляваща. С този продукт вие ще се насладите на картина с показатели 1600х1200 пиксела.

Инспекционна камера с кабел 10 метра и камера 10 мм

И още нещо, което наистина ще затвърди мнението ви, че сте попаднали на точния продукт – ендоскопът е оборудван с 4 светодиода и, по този начин, дори и мястото, до което трябва да достигнете и да огледате, е тъмно, това по никакъв начин не представлява пречка за този продукт. С помощта на светлината за вас няма да съществуват места, които да не успеете да обходите с този уред.

Този ендоскоп заема централна роля в оборудването на много специалисти от различни сфери, които държат на прецизността и акуратността. А след всичко казано дотук, вероятно сте се убедили, че работата с уреда е изключително лесна, което го прави подходящ и за неспециалисти в условия на всякакви битови ситуации.

Едва ли би имало по-подходящ момент да се сдобиете с такъв уред. Сигурни сме, че досега стотици пъти ви се е случвало да имате необходимост от ендоскоп и да сте си служили с всевъзможни алтернативи, за да извършите дейност, за която инспекционната камера би ви свършила перфектна работа. За да избегнете бъдещи такива ситуации, се оборудвайте още сега с този така необходим продукт.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.