spy.bg blog

В какъв диапазон могат да засичат скрити камери детекторите?

Автор: Spy.BG

0/5

Детекторите за скрити камери са много полезни средства, с които ще можете да разберете веднага и на място дали някой не ви следи и записва разговорите ви. Или вашите действия. Ако смятате, че имате право на съмнения относно това, тогава непременно би трябвало да се доверите на тази техника, вместо да се завирате по ъглите, търсейки шпионското устройство.

     
Различните детектори имат различно действие, но стандартните могат да засекат, както подслушвател, така и скрити камери. Освен това повечето от тях разполагат със значително голям диапазон на сканиране, което ги прави чудесен начин да прегледате стаята или жилището си за нарушители на вашето спокойствие. Ако имат и дисплей, тогава вие имате един чудесен комплект, който ще ви пази от зли очи.

Често диапазона, в който работят тези електронни уреди варира от 800 MHz до 2-3 GHz. Това е най-често честотата, на която работят различните скрити камери и подслушватели, излъчващи сигнал, при работа. Имайте предвид обаче, че ако в момента на сканирането шпионското оборудване не работи, то вие няма как да го намерите със скенера за скрити камери.

Намерете вашият детектор в нашият магазин и си осигурете спокойствие и уютен дом, където тайните ви си остават само ваши. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.