spy.bg blog

Ендоскопа и неговото широко приложение

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Преди да навлезем в обстойно разясняване от ползите, които ще имате, притежавайки ендоскоп в дома си ще обясним какво представлява самия ендоскоп и неговата история във времето.

Ендоскопа е уред, с камера в предната си част, има няколко светодиода ,за да виждате дори и в пълен мрак. Помислено е , че за да е напълно ефективен и приложим на всякакви терени той  е малък и лесно подвижен, дори и в трудно достъпни или много тесни пространства , като за различните инспектирани обекти се предлага и в различни дължини – от 2 до 20 метра.
Ендоскопи се ползват от дълги години назад във времето, ползват се и сега. Те са неизменен помощник , както в тежката промишленост като газови помпени станции, железопътен и морски транспорт, архитектура и строителство , така може да бъде полезен във военното дело, гранични зони и митници, за да спомага за намиране на скрити незаконни предмети, оръжия и наркотици в автомобили, камиони, кораби, самолети. Дори към днешна дата ендоскопа е широко разпространен и използван в домакинството, защото може да проверите с негова помощ от къде имате теч в къщата, мазето задържа влага или оставяйки колата пред вкъщи под нея се образува голямо петно масло , може да се ползва за инспекция на покриви, почистване на комини, при търсене на изгубени вещи, спукани тръби и други неволи от домакинството.


Ендоскопа може да работи по два начина – да предава директно картина на вашия лаптоп/телефон или да изберете опция на снимка, ако ви е нужно да огледате по – обстойно проблемното място в по-късен етап или правейки снимка, да я споделите със специалист , за да решите по-бързо проблема си.
Цената на такъв тип уред е съобразена с потребителя, за това може да закупите модел за скромната сума от около 20-30 лева, така и модел , който е силно оборудван  и съобразен изцяло с по-професионалните нужди на клиента за сума от около 300 – 400 лева.
Получавайки ендоскоп с него пристигат и набор от няколко допълнителни приставки , като тяхната задача е да подпомогнат по-детайлно мястото – тип лупичка или  ако се налага да издърпате нещо,  приставка – тип кука.
За по-иновативните потребители има и модели, които работят директно от приложение на телефона, така включвайки ендоскопа към телефона си, стартирате неговото приложение и вече имате картина в ръцете си, така ще избегнете неудобното и изморително държане на лаптопа в ръцете си.


Надяваме се ние от екипа на SPY.BG да сме били полезни с това четиво и да сме успели да дадем решение на много от Вашите проблеми и трудни задачи, свързани с Вашата работа или домакинство.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.