spy.bg blog

Какво е ендоскоп и как се работи с него

Автор: Spy.BG

| 15  гласa

5.0/5

С тази статия ние екипът на SPY.BG искаме да разясним  една тема, която мнозина от Вас искаха.
Що е то ендоскопа?! Всеки ли може да борави с него?! От къде мога да се сдобия с един такъв?

Ролята на ендоскопа е изключително важна във всеки един аспект на работния процес, независимо от типа дейност – било Металургическа промишленост, Автомобилна промишленост, автомобилен транспорт, Архитектура и строителство, Водоснабдяване и канализация ….
Всеки от нас в ежедневието си се е сблъсквал с проблеми от типа – къде точно ми паднаха ключовете , детето хвърли любимата си играчка зад гардероба, но къде точно падна?!
Такива са част от битовизмите на всеки един от нас, това е неизбежно и доста неприятно, защото губи време, може да се стигне до похабяване на част от имуществото, дори да го разруши от части за това и тук разбира се в главната роля идва Ендоскопът. Тук искаме да отворим една голяма скоба, която може би за мнозина звучи нелогично и безсмислено, а именно : „ Скъпи домакини, може да използвате ендоскопа и във Вашето ежедневие“


Бързаме да обясним, че падналата играчка ще бъде моментално намерена, ако имате точно такъв уред в дома си. Ендоскопът в предната си част разполага с камера със светодиоди, които да осветят тъмните и трудно достъпни места, така вашата инспекция ще стане лесна, бърза и без да се налага да размествате тежки шкафове, секции, да вдигате легла или другото, което е още по-неприятно да къртите част от вашето домакинско обзавеждане, за да видите виновника за вашия проблем или в конкретния пример къде е паднала любимата играчка . Друго изключително удобно предназначение от гледна точка на ролята на ендоскопа в домакинството е, при запушване на сифона на мифката,ако имате спукана тръба, която оставя мокри петна по стените, но разбира се с просто око няма как да знаете коя от всички тръби и ви е нужен оглед, който оглед ще бъде в изключително тясно , трудно достъпно и слабо осветено място.
За още по-голямо улеснение има ендоскопи с различни дължини на инспектиращия кабел – така може да си закупите модел с дължина 2 метра, но може и с 20 метра. Моделите са водоустойчиви , така че влагата  да не попречи при вашия оглед.

Разбира се, на следващия Ви най-логичен въпрос:
„Дали аз ще мога да работя с ендкоскоп?“ 
Отговора е следния:
- Да, разбира се, че ще можете да се справите, за да включите ендоскопа в режим на работа е нужно само да включите края му, който е
USB към USB на Вашия компютър или телефон и вече имате работещ ендоскоп и картина.
За по-модерни домакини има ендоскопи, които работят директно с приложение към телефона, така ще получите по-голямо удобство, защото ще гледате картина на телефона в ръката си, а няма да се налага да държите големия и тежък лаптоп в себе си, докато проверявате.
Така, че все още ли се чудите дали Ви трябва ендоскоп ?!

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.