spy.bg blog

Как да се възползвам от пълните възможности на miniPC?

Автор: Spy.BG

0/5

Днес техниката е дотолкова развита, че спокойно можете да превърнете дори телевизора в компютър. И то само с едно малко устройство, подобно на флашка – малко, но с много функции, за които всеки лаптоп би завидял.


Мини PC MK802+ с Android 4.0

Цена: 174.00лв.
 

Mini PC Measy с Android 4.0

Цена: 154.00лв.
 

Mini PC UG802 с Android 4.0

Цена: 144.00лв.
 
Поставяйки едно мини PC в USB порта на вашият телевизор /ако нямате използвайте преходник/, вие получавате истинска операционна система на вашият телевизор с всичките й налични функции. Можете да ровите в Интернет, да гледате сайтове, клипчета и книги на значително по-голям монитор. Чудесно устройство за забавление за цялото семейство.

Забавлението от нов тип за цялото семейство можете да намерите при нас на изключително достъпни цени, което ще зарадва всички любители на техниката.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.