spy.bg blog

Spy.bg на изложението в Бирмингам

Автор: Spy.BG

0/5


   И този път най-големия форум в Европа в областта на сигурността не мина без участието на Spy.bg.


  

   За да се запознаем с новостите в шпионската техника и системите за сигурност посетихме изложението IFSEC 2011, в Бирмингам, Англия.
IFSEC е най-голямото ежегодно събитие за сигурност в Обединеното кралство. То се организира във втория население град в Англия, намиращ се на около 190 км., северозападно от Лондон, в графство Западен Мидландс. Избора на Бирмингам не е случен, тъй като града се стреми да придобие лице на магнетична културна и туристическа дестинация и се нарежда на четвърто място по брой от туристи във Великобритания.
За дните от 16 до 19 май, три от залите на Националния изложбен център (NEC) бяха събрали водещите фирми в областта на сигурността. Изложбения център  е разположен на впечатляващата площ от 190 000 кв.м. и е открит през 1976 г от Кралица Елизабет II. Със своите 21 зали NEC е най-големия изложбен център във Великобритания.


 
  

   В тазгодишното изложение взеха участие над 700 фирми, предлагащи като отделни продукти, така и цялостни решения в областта на сигурността, включващи видео наблюдение  с използване на CCTV, IP или безжични технологии, шпионски камери и аксесоари, средства за запис и възпроизвеждане, охранителни системи, системи за контрол на достъпа. И този път традицията беше спазена и най-масово беше участието на азиатските представители от Китай, Тайван, Южна Корея, но не липсваха и фирми от другия край на земното кълбо, от страни като САЩ и Канада. Европа беше представена както от водещите в икономическо отношение страни като Англия, Германия, Франция, така от страни като Латвия, Полша, Испания.


  

   Производителите бяха заложили изключително на новите си продукти, показваха иновативни технологии и подробно ни информираха за предимствата на техните продукти. В изложбените зали бяха разположени и две зони за семинари, където фирмите презентираха своите решения и можеха да се водят дебати за предимствата и недостатъците им.


  

   Spy.bg отчита като много ползотворно участието си на този престижен форум. На него отново се срещнахме с нашите  партньори, с които на живо обсъдихме продуктите им и видяхме нововъведенията им. Можахме да се запознаем с новите продукти още на изложбата и по този начин да съкратим сроковете за тест на продуктите. Освен това на IFSEC 2011 се запознахме с нови фирми и решения, установихме контакти, видяхме и научихме за нови изделия. Очакваме след края на изложението да продължим комуникацията с производителите и в най-кратки срокове да Ви предложим нови и интересни решения в шпионската сфера.


  

   Верни на традицията си ние от Spy.bg ще изберем и ще Ви предложим само най-надеждните продукти, които преминат нашите тестове. Надяваме се, че сред това голямо разнообразие от изделия сме избрали най-доброто и ще можем да Ви го предложим на най-добрите цени.
 

   Очаквайте в най-скоро време новите ни предложения в шпионския бизнес на най-атрактивните цени.

Spy.bg

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Sherlock Holmes 2011-07-11 00:09:03

Здравейте имам намерение да пазарувам от вашия сайт и ме интересува правите ли отстъпки при закупуване на няколко неща.И стоките които се очакват кога ще пристигнат.
Здравейте, правим отстъпки в зависимост от количествата. Моля обадете се в офиса всеки ден между 9 и 18 часа Стоките са в наличност и се доставят в рамките на един работен ден

Светлозар Станчев 2011-07-10 23:55:33

Здравейте имам намерение да пазарувам от вашия сайт и ме интересува правите ли отстъпки при закупуване на няколко неща.И стоките които се очакват кога ще пристигнат.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.