spy.bg blog

Какви функции притежава Ricomagic MK802 III S и може ли да разчитам на качество?

Автор: Spy.BG

| 297  гласa

4.6/5

 Най-общо казано, това е устройство, което превръща вашият телевизор в един по-голям компютър с повече цвят и по-голям екран. Можете да си пуснете всичко през интернет, благодарение на Ricomagic MK802IIIS и неговата гъвкава операционна система Android.


Rikomagic MK802 III S Bluetooth

Цена: 179.00лв.
 

UHOST Mini PC

Цена: 57.50лв.
 

Mini PC Measy с Android 4.0

Цена: 154.00лв.
 
И като истинско професионално средство за забавление, мини PC-то разполага с някои наистина много добри опции, бутоните, на които можете да видите по-долу:

 1)Първият бутон ви дава възможност да се върнете една стъпка назад от сегашното си състояние 2) При нужда с този бутон можете да се върнете в главното меню.
3) Третият по ред бутон ви показва кои програми в момента се изпълняват.
4) Натиснете този бутон, за да намалите звука
5) С този бутон се увеличава звука
6) Бутон за настройки: в различните приложения, показва различни настройки. 
7) Бърз бутон за изключване
8) Бутон, с който ще скриете бара с опциите.

С помощта на това устройство ще получите удоволствие от ново поколение – целия свят само на едно прилично на флашка устройство. И то с неограничен достъп. Може да го свържете на всеки телевизор, който има USB слот. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.