spy.bg blog

Как да накарам детектора да работи?

Автор: Spy.BG

0/5

Всяка една шпиионска техника е така разработена, че да ви даде възможност лесно и пълно да можете да работите с неговите функции. Без специално упътване или пък образование, всяка техника днес е разработена, за да може всеки, който дори не се е докосвал до техника през живота си, да може да прави снимки или клипове. И така да защити себе си и своите любими хора.

 

Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
   
Като камерите с детектор за движение. По принцип повечето вече разполагат с такава възможност. Но по-старите модели са без, и това ги прави твърде неефективни при охрана или циклично наблюдение. Защото детекторът включва камерата, когато има движение най-общо казано. И ако няма детектор, тя ще си снима постоянно, батерията ще се изтощи и когато наистина нещо важно се случи, заслужаващо вниманието ви, няма да има ток, за да бъде записано.

А самото включване на детектора става лесно. Повечето камери разполагат с три копчета – вкл/изкл., старт на записа и смяна на режими. Последното трябва да бъде натисното в определена последователност, за да се стартира режима детектор на движение. И то бързо и без проблеми.

За да се запознаете с точните видове скрити камери с детектори, които ще ви избавят от грижите и безпокойството за вашето имущество, заповядайте при нас и изберете вашата камера за големи записи.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.