spy.bg blog

Шпионски скрити камери и на кои да се спрем?

Автор: Spy.BG

0/5

Хората са сложни същества. Дори само заради това, че мислят едно, а говорят друго, ги прави трудни за разбиране. Всички ние искаме да се радваме на такива неща, като спокойствие, любов и всичко хубаво. Но има естествено случаи, в които лошото взема превес и над най-добрата душа, разкривайки много и все по-тъмни части от нея. В ежедневните взаимоотношения често се случва много хора да се сблъсквт с такива не особено приятни чувства като завист, гняв и различни вариации на тези негативни чувства. Които пък от своя страна водят след себе си до незачитане на личното пространство, до грубо нарушаване на свободата и уедиността, което нарушение може да се развие и под формата на кражба или влизане с взлом. Всички знаем, че някои от най-големите кражби имат в своята основа информация от човек, близък до собственика, който е изнесъл всичко, което им трябва на крадците – какво има в обекта, кога собствениците ги няма и дали има охранителни системи. Поради тази причина нуждата от нещо по-различно като охрана, нараства лавинообразно. Естествено и от малко повече дискретност. Не е нужно всички да знаят, че имате камери у дома. А това може да стане като заложите на малките шпионски скрити камери.

Тя носят това голямо име, поради една проста причина – своя малък размер. С просто око трудно някой би забелязал такъв вид камери, тъй като в повечето случаи са вградени в други предмети. А това е една огромно предимство за вашите цели. И макар малки, тези камери имат невероятно технически характеристики, които се конкурират с големите си събратя.



Една скрита камера например в много случаи разполага с детектор за движение, който може да се програмира да се включва при определени условия. Освен това, клиповете и снимките, които прави са с едно много добро качество, близко до тези на професионалните камери. Най-добрите скрити камери правят fullHD видеоклипове с такава резолюция като 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда, и дори повече от това. Максималното, на което е способна камера в настолен часовник например, е видеоклип с резолюция от 1920х1080 пиксела, 30 кадъра в секунда и снимки от порядъка на 2592х1944 пиксела, което е повече от задоволително за една камера, прикрита в такъв небудещ подозрение предмет. Спокойно може да го монтирате в дома си – дневна, детска стая, в коридота или пък в офиса си на ключови места, като компютър или място, на което се съхраняват пари, и да сте напълно сигурни, че така майсторски прикритата шпионска камера ще хване всеки един, посегнал на собствеността или спокойствието ви.

 
Практичните шпионски скрити камери може да бъдат открити монтирани в различни предмети, както по големина, така и по предназначение. Според това, което най-често среща в дома ви, на работното място или просто това, което би зарадвало човек, който искате да наблюдавате, вие можете спокойно да се снабдите с една добра камера. Било то химикалка, която започва да записва само с натискането на едно копче или пък стабилна и надеждна IP камера, управляваща се дори накрай света с помощта на вградения си интернет протокол, всяка една от тях влиза в графата скрити камери с високи характеристики и поле на изява. И с невероятна добра възможност да ви опази и от най-наглите крадци. Ще кажете как?

За разлика от големите камери, които се виждат, колко крадци, които искат да откраднат нещо и да го продадат биха взели заедно с ценните вещи и една химикалка или обикновен часовник?

  Освен гореспоменатите, много добро решение с отлични характеристики са шпионките, в които има скрита камера, активираща се при движение пред вратата или просто докосване на вратата, натискане на звънеца и всякакви манипулации. Освен голямата резолюция на снимане, която ще ви даде възможност да различите всяко лице, този вид шпионски скрити камери притежават и отделен монитор, от който може да се наблюдава кой стои пред вратата. Монтажът им е лесен, а ефективността – висока. Подходящи са за монтиране на всякакви врати с различна дебелина, а кратките видеа, които заснемат – от 5, 10 и15 секунди, са достатъчни, когато имате нарушение и желаете да го видите.

За да не се налага да треперите по време на вашето бизнес пътуване или почивка, за да не се сблъскате със завистта и интригантството, и всички лоши и негативни чувства, които може да роди човешкия ум, тогава се презастраховайте с една или няколко качествени скрити камери, които ще можете да монтирате на всяко едно място.

 
 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

хирстоф 2013-07-11 15:46:24

прочетох доста блогове за работата на скритите камери от това каква скрита камера да избера до цена и какво да очаквам от нея , спрях се на скрита камера в часовник / огледало ще заснема точно това което ми трябва и се работи лесно поне с нея

хирстоф 2013-07-11 15:46:24

прочетох доста блогове за работата на скритите камери от това каква скрита камера да избера до цена и какво да очаквам от нея , спрях се на скрита камера в часовник / огледало ще заснема точно това което ми трябва и се работи лесно поне с нея

поляс 2013-07-11 12:58:16

зависи какво искаш аз имам скрита камера в химикалка с детектор за движение можеш да я поставиш на всякъде и ще си прави видео записи и снимки без никой да се усъмни според мен скритата камера в химикал ще ти свърши работа ;)

gors 2013-07-11 11:25:37

може да си избереш скрита камера в дистанционно управление за автоаларма , тя е много практична и се работи много лесно с нея , аз имам скрита камера в химикал но мисля да си взема и тази в дистанционното

хирстоф 2013-07-11 11:14:13

решил съм да си взема скрита камера но се чудя каква да си избера виждам че тук подробно сте написали как се работи и какви модели скрити камери имате колебая се между скрита камера в химикал или мини скрита камера в дистанционно

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.