spy.bg blog

7 интересни места, на които да поставите скрита камера

Автор: Spy.BG

0/5

Случвало ли ви се е да има моменти, в които ви се приисква да си купите скрита камера, за да следите нещо или някого? В днешно време манията за преследване на половинката, на провинил се колега, на когото да си върнете или дори просто да сте все повече информиран е много голяма. Скритите камери са се превърнали както в удобство, така и в успокоение, затова и ние сме тук, за да ви покажем няколко места, на които може да сложите скрити камери, а досега не сте се сещали за тях.

1. В огледалото

Това е място, за което нито един следен човек няма да помисли, че може да има камера в него. Ще се усмихва спокойно на отражението си, а вие ще можете да виждате всяко едно негово движение. А освен, че ще запише кръшкащото гадже, със същия успех ще запамети и влезлия крадец, който докато се оглежда, ще бъде прихванат от умното око на камерата.

2. В саксия

Почти няма дом, а и офис, в който да няма поне едно цвете, а и цветето е предмет, който никой не би заподозрял като опасен. Е, никой няма да се оглежда в камерата, но пък ще можете да видите какво правят гостите ви докато вие сте в другата стая или случайно се е наложило да притичате до магазина, а колегата, който е съгрешил, ще бъде хванат в крачка.

3. В шапка

Смятате, че гаджето ви кръшка? Подарете му шапка с вградена в нея скрита камера. Така и двамата ще сте доволни – той, че има нова шапка, а вие, че знаете какво се случва докато не сте заедно. Разбира се, ако той наистина кръшка, това няма да е добре за вас, но поне ще може да реагирате навреме.

4. В очила

В сегашното развито време е възможно да вградите камера дори в очила – няма значение дали са слънчеви или с диоптер – важното е, че ще свършат важната работа. Такава камера може да сложите в собствените си очила, а тя да снима всичко, което вие не сте успели да видите на пръв поглед. Такава камера е особено полезна и за заснемане на видеоклипове на места, на които това не е позволено, като концерти например.

5. В монитор

Заложили сте много пари в новия си скъп компютър, но не искате никой друг да се докосва до него? Сложете скрита камера на монитора и ще можете да виждате всичко в стаята, както и съгрешилия, който се е опитал да ползва компютъра ви. Тази тактика освен това работи и в малки магазини или на каси в супермаркети, като може да заснеме всеки минал през касата и по този начин да предотвратите малки кражби или в последствие да разберете кой се опитва да ви измами.

6. На рафта до книгите

Обичате да четете и да си купувате книги, които после да препрочитате или пък просто да се наслаждавате колко хубаво стоят на рафта и внасят свежест в дома или офиса ви? Освен горепосочените ползи от книгите, в тях можете да скриете и камера, която да държи всички под наблюдение. Така ще знаете кой беше този лош човек, който подгъна ъгълчето на любимата ви книга и кой си позволи да се вземе такава без дори да ви уведоми. Погрижете се да си я вземете обратно.

7. На дамската чанта

Почти няма жена, която да е без задължителната дамска чанта с нея. Била тя по-малка или по-голяма, тя е чудесното прикритие, в което да сложите скрита камера. Тук мъжката част може да отбележи резултат и да си го върне за камерата в шапката. Възможностите за прикрепяне са неограничени.

Това е само малка част от местата, на които може да се скрие камера. По-изобретателните винаги ще намерят още някаква възможност. И при все че скритите камери са изключително полезни, не забравяйте да ги използвате с мярка.

Ако пък смятате, че вие сте обект на следене, ето няколко начина, с които може да откриете дали това наистина е така.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.