spy.bg blog

Как да работя с комплект от видеорекордер и мини камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Много лесно всъщност. Не ви трябва специално упътване за тази цел. Просто малко време, за да разберете кое къде ще се намира, след което ще можете да заснемете всичк, защото този комплект от видеорекоред и мини камера ще бъде вашето ефективно средство за видеозапис и запаметяване на всички важни събития.

Всяка една мини камера може да бъде свързана с подобен малък видеорекордер, който да приема видео сигнала, преобразувайки го във видео, и да ви предлага възможността да го гледате, когато решите.

     

Това, което прави цифровият видеорекордер е да записва заснетото видео и аудио в реално време и да го предлага на преглеждащия го после в максимално достъпн резолюция от 720 х 480 и 30 кадъра в секунда и нагоре.

Ако притежава и дисплей, тогава ще можете да наблюдавате всичко, което се случва в реално време. Записите се съхраняват на приложените в устройството microSD карти памет.И естествено захранването – то е повече от стабилно, защото идва от удобна вградена литиево-йонна батерия.

Искате нещо такова и много удобно? Елате при нас и изберете от богатият каталог.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.