spy.bg blog

Метал детектор

Автор: Spy.BG

0/5

Този продукт е предназначен най-вече за собственици на заведения, които искат да допускат хора в заведенията си, без метални предмети. Дали оръжия, дали ножове, дали други неща, то този продукт ще свърши страхотна работа.

Метал детектор

Ще имате страхотната възможност да засичате метални предмети с този уред за откриване на метал, които дори са с размер от 2.0мм. Имате и възможност да бъдете сигнализирани от този метален търсач чрез звукова аларма или чрез вибрация. Може да искате когато някой се окаже с нещо метално в себе си, да не разбират всички наоколо, а само вие и човека. 499-те грама тегло и малкият размер правят този металотърсач един от най-практичните за работа.

Метал детектор

Температурите при които се справя с работата са повече от задоволителни – от - 10 до + 50 градуса. Батерията е 9 волта и има наистина доста ниска консумация.

Метал детектор

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

james bond 2010-11-24 16:12:51

якоо

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.