spy.bg blog

Какво можем да правим с химикал с камера

Автор: Spy.BG

0/5

 Едно от най-практичните средства за наблюдение, а и обикновени любителски снимки е не какво да е, а най-обикновен наглед химикал с камера. Вградената записваща леща в тялото на химикала е в горната му част, където обектива може да обхване най-пълно и под широк ъгъл случващото се.

 

Работата с този вид зашисващи джаджи става лесно и много практично. Защото всичко, което трябва да направите, за да я включите е просто да натиснете едно копче. Което най-често се намира непосредствено под обектива, или на клипса за закачане на самата химикалка. Изключването става по аналогичен начин.

     

Това, което може да направите с химикал за запис на видео и снимки, далеч не е толкова малко, колкото може да си мислите. Преди всичко, предвид своя размер и теглото си, тази джаджа може да бъде носена практически навсякъде. Отидете ли на почивка, командировка, събиране или каквото и да е място, където искате да направите запомнящи се снимки и клипове, но багажа ви е много, именно една малка и практична химикалка с записващо устройство в нея е добре дошла.

 

И съвсем като обикновена фото техника, ще може да свалите записаните клипове веднага щом я свържете с USB-то на компютъра. Което я прави и идеалната преносима памет, като се има предвид, че някои модели поддържат надграждане на паметта до 32 GB, което си е наистина доста място за вашите важни файлове, нуждаещи се от пренасяне.

 

Зареждането в повечето случаи става със зарядно за електрическата мрежа, което значи, че където и да се намирате ще можете да снимате. Още едно голямо предимство на химикал с камерка – ако искате да си вземете web cam, но и бихте искали да спестите малко парички, може да се спрете на тази миниатюрна джаджа, която поддържа и тази функция. И така с един куршум улучвате много зайци – най-вече тези по чат програмите, с които искате да говорите наживо.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.