spy.bg blog

В какви обхвати работи един детектор на подслушвателни устройства и камери?

Автор: Spy.BG

| 2  гласa

4.0/5
Един детектор за подслушвателни устройства и камери е много сигурен и надежден начин да се защитите от нечие посегателство над вашите лични данни и пространство. Няма нужда да се завирате по ъглите, за да видите нали някой не ви е сложил камера. Просто вземете един детектор и преминете през цялото помещение. Вижте дали детектора ще започне да писука и така ще разберете, че има следящо устройство. И ще го намерите много по-лесно. Далеч по-лесно, отколкото да си губите времето. И то в повечето случаи в занаятия, които може да се окажат напълно безполезни.
     
Един детектор за подслушватели и камери работи на всички стандартни честоти - GSM, DCS, CDMA и 3G, както и на стандартните видеочестоти – 2.4GHz и подобни, на които може да предава камера или пък подслушвателно устройство, бръмбари. И тъй като повечето бръмбари работят с мобилните мрежи, то вие ще покриете всички мобилни мрежи.
 
С помощта на едно такова чудо ще сте винаги сигурни, че нямате “къртици” в дома ви. Или на друго важно за вас място. Елате при нас и се убедете, че тук е вашето устройство, което ще ви подсигури надеждност и пълна уединеност.
 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.