spy.bg blog

Как работи един детектор за бръмбари?

Автор: Spy.BG

0/5

Един детектор за бръмбари е полезно средство за ежедневието на всеки човек, който чувства, че има вероятност някой да го следи или записва. И тъй като едва ли някой от нас има време да рови из различните възможни за скривалища места, остава варианта да се сдобием именно с такова електронно средство, което да ни информира за хората, които желаят да знаят всяка наша стъпка.

     

Как точно работи един детектор за бръмбари? Това, което прави средството е да улавя излъчваните видео и аудио сигнали, които се предават в определени радио честоти, алармирайки на собственика си за тяхното наличие. Така по акуратен и бърз начин ще разберете има ли причина за съмнения.

Може да го поставите на всяко едно място, за да сканирате района за евентуални шпионски средства. Ще получите обратен сигнал скоро след като го включите, ако действително има включено средство за видеонаблюдение или подслушване.  Заповядайте в малкото добре заредени магазини, за да намерите вашето средство за защита от чужда намеса в личния ви живот. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

google 2013-05-10 15:34:55

Съмнявам се че някъде в нас имам скрита камера или както я наричате безжична камера с този детектор за бръмбари ще мога ли да я намеря и чрез вибрация или със звуков сигнал, съмнявам се и за подслушвател но ако има камера в нас тя ще предава сигнала или ще го записва

джери 2013-05-10 12:47:22

Трябва ми детектор за бръмбари, който да може да засича ,скрити камери , и подслушвателни устройства интересува ме още може ли да засича gps защото си мисля че ме следят възможно ли е да засича и gps предавател

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.