spy.bg blog

Цифров видео рекордер

Автор: Spy.BG

0/5

Ето един наистина страхотен видео рекордер. Разбира се предзначението на този продукт е да произвежда и записва в реално време аудио и видео сигнали от безжични камери. Различното между този продукт и другите такива подобни устройства за запис , че този притежава малък TFT LCD дисплей, който прави работата с него още по приятна.

Цифров видео рекордер

Резолюцията която подържа е 800х600, а паметта която е вградена 2 GB. Отделно подържа възможност за използване на памет от 1 до 16 GB.  Функциите на този продукт обаче изобщо не привършват до тук. Възможността да произвежда аудио формати и да го използвате като плеър е на лице. Поддържа формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE

Цифров видео рекордер

като видео плеър поддържа формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG

Цифров видео рекордер

отделно от тези възможности може да разглеждате любимите си снимки, които трябва да са във формат JPG.

Цифров видео рекордер

Има още една функция, която не е обичайна за такъв род продукти, но тук я има. Обичате ли да четете книги? Ако нямате време да отваряте често книги вкъщи, за да ги преглеждате поне, е то този видео рекордер ще ви позволи да правите и това – да четете електронни книги във формат TXT.


 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Sherlock Holmes 2011-05-31 21:50:50

interesira ju me dilerski ceni za ip kameri (kolka je odstupka).pozdrav
Свържете се с нас по телефон,Skype или мейл за договорим отстъпки.

sasa ristic 2011-03-10 02:03:54

interesira ju me dilerski ceni za ip kameri (kolka je odstupka).pozdrav

martin 2010-12-26 08:38:39

super

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.