spy.bg blog

Камера или часовник? Или и двете

Автор: Spy.BG

0/5

Имате нужда от стилен подарък за ваш приятел? Или от нещо практично? Което показва час, но и ще ви даде възможност да запечатате всеки важен момент от вашето ежедневие? Е, мисля, че ще можем да ви бъдем полезни. Елате и изберете вашата скрита камера в...часовник.

     
Да, точно така. Това са много практични електронни средства за отмерване на времето и за запис на нечие действие на видео или под формата на стационарна снимка. Бързо, само с натискането на едно копче и съвсем навреме, ако например се намирате в планината и внезапно видите стадо сърни, мечка или друга животинка, която не скача да ви напада, но искате да я запечатате в нейната естествена среда.

А в градската среда скрита камера в часовник ще запечата друг вид животинка – някой колега, близък, приятел или “приятел”, който се опитва да ви върти номера и да ви натопи пред трети човек. Или за охрана. Макар и малка, тази камера може да запечата много информация. За да ви помогне да опазите дома и своята собственост, както и близките си хора.

Не се двоумете, а заповядайте при нас и изберете вашата скрита камера, за вашите тайни неща и незабравими спомени. За да бъдете винаги подготвени.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.