spy.bg blog

Как мога да говоря с часовник скрита камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Може да ви се струва смешно, но много устройства, които по първоначален замисъл е трябвало да бъдат едно, са нещо съвсем различно. Като например скрита камера, която обаче има облик на ръчен часовник, че и функции на мобилен телефон.

Ако смятате, че това е само в сферата на фантастиката, ще ви кажем, че действително може да се обадите на някой приятел от...часовника. Този часовник всъщност съчетава много опции и функции, и поради това е много практично устройство, което със сигурност ще сте щастливи да притежавате.


GSM - часовник

Цена: 265.00лв.
   

CCTV камера-копче

Цена: 78.00лв.
 
За да проведете разговор с него, всичко, което трябва да направите е просто да влезете в менюто, което ще видите на малкия дисплей, да изберете мобилен телефон, след което посредством цифрите, които ще се появят на монитора, да си наберете телефона. Разбира се, главното условие е да сте поставили преди това работеща сим карта, защото в противен случай няма да можете да се свържете към мрежата.

Освен разговори, това е устройство, което ще ви даде възможност да правите най-хубавите снимки и най-качествените видеа. Никога повече няма да ви трябва обикновена камера или апарат, особено когато пътувате и не е възможно да вземете цялата къща с вас.

Заповядайте при нас и изберете вашия часовник със скрита камера, който ще направи чудеса за вас и вашите близки.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.