spy.bg blog

Как да работя със скрита камера в копче?

Автор: Spy.BG

0/5

Работата с различните видове скрити камери е повече от лесна, като се има предвид, че те са правени за хора, които не са на ти с техниката. Има точно 2 копчета – едното за включване, другото за превключване на режимите. С копчето за включване на техниката, можете и да стартирате и видеоклип, както и да правите снимки.


Камера - копче

Цена: 60.00лв.
     
След като превключите между различните режими от второто копче, то можете да натиснете един път копчето за включване, за да направите снимка или пък да натиснете и задържите за малко, за да стартирате видеоклипа. Съответно светлинните индикатори, които са включени с информативна цел, ще се включат според режима в който се намира камерата в момента.

След като направите снимка или клип, винаги може да минете отново в режим на изчакване с помощта отново на копчето за смяна на режимите. И да прегледате например направените файлове от вашето мини тайно средство за запис.

Заповядайте при нас и разгледайте камерите, за да прецените коя точно е подходящата за вас.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.