spy.bg blog

Мога ли да водя дискретен разговор и да ползвам слушалки за преписване?

Автор: Spy.BG

0/5

Да, и то доста добър дискретен разговор. С негова помощ ще можете да забравите за тежките хендсфрита, които натежават на ухото ви и макар да са ефективни са си и досадни. А микрослушалките или още слушалки за преписване са новото поколение средство за дискретно и безопасно комуникиране с близки, приятели или бизнес партньори.

   

Микрослушалка

Цена: 32.00лв.
 
Всички знаем, че се случва да шофираме и в следващия момент да ни звънне телефона. Ако нямате задължения след работа и като цяло не сте търсена личност по работа, няма и да погледнете телефона. Но какво ако сте мениджър продажби и ви се налага постоянно да обикаляте по обекти със служебния автомобил, като в същия момент водите важни разговори по телефона? Именно тогава идва на помощ тази техника. Тя ще ви позволи да си говорите, докато карате.

Слушалката е малка, влизаща в ушната мида и по този начин няма да ви тежи, няма да се вижда, няма да падне от ухото. Ще чувате всичко директно в ухото си.

И тъй като това средство може да се свърже с мобилния телефон, то може да бъде използвано и при изпит, който не ви е на сърце. Естествено само като помощно средство. Просто свързвате с телефона, а от другата страна или някой ви говори в момента или си записвате темите под wav файлове. След което се молите да не ви хванат. Но тъй като примката е под дрехите ви, а слушалката на практика е безжична, това може и да не се случи.

Обезопасете своето пътуване и максимизирайте професионалните си възможности с нашата микрослушалка или слушалка за преписване. Само на едно място.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

пгфи 2013-07-17 16:47:02

наистина ли тази слушалка може да се използва при изпитите , забелязвала съм че някой студенти имат нещо като примки но не съм ги чувала да говорят , това бил интересен начин за преписване със слушалка и като чета темата могат да се водят дискретни разговори с тези слушалки след като не съм чул никой да преписва

кен 2013-07-17 15:58:02

Всеки който се пита дали може да води разговор по време на изпит да можете аз имам микрослушалка и всеки път я използвам на изпитите просто трябва някой да ви отговаря на въпросите, чудесна статия за слушалки за преписване

дотсп 2013-07-17 14:55:12

въпроса ми за тези слушалки е наистина ли са толкова незабележими че дори не се забелязват , това малко като по филмите с агент 007 :D значи поставаш си слушалката и можеш да си преписваш на воля без да те забележи никой но трябва да говориш тихо предполагам

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.