spy.bg blog

Практична мини камера за автомобил

Автор: Spy.BG

0/5

 Всеки, който е пленен от високите скорости и своя невероятен автомобил, би искал да запише всичко, което правите на пътя.  А и не само – по пътя до морето или забележителност има много интересни неща, които си заслужават да бъдат заснети. Такава една играчка може да грабне вниманието на всеки, който харесва новите технологии на запис. И е чудесно хрумване за подарък, както за рожден ден, така и за имен ден или друг личен или професионален празник.

 
И макар че е малка, и да носи името си мини камера, с пълно право, практичните автомобилни камери могат да снимат с висока резолюция от типа на 1080р/720р/480р. Освен качествено видео, може да направите и невероятни и детайлни снимки в резолюция от 12, 8, 5 или 3 мегапиксела.
     
Широкоъгълният обектив на този вид камери ви дава възможност да снимате в голяма перспектива с техните 140 градуса. Може да завъртате при желание обектива на камерите на 180 градуса, а някои от моделите имат и дисплей, на който удобно да правите преглед на настоящите или минали записи, направени с камерата. По този начин ще може да виждате какви записи сте направили и по кое време. 
 
Този вид камери си имат стойки, които ще ги застопорят за всяка повърхност и така ще можете да снимате без да се нуждаете от ръцете си, за да държите и така да ви заболи ръката.
 
Възползвайте се от практичността на тази камера, която ще ви дари с незабравими спомени по време на вашата почивка, пътуване, екскурзия и др. А с помощта на детектора за движение, може да използвате камерата като охранителна система и да запишете всеки, който премине пред автомобила ви, докато вас ви няма и сте го оставили на паркинг например. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.