spy.bg blog

Мога ли с камери за видеонаблюдение да предпазя дома си?

Автор: Spy.BG

0/5

Най-общо казано – да, можете. Всичко, което трябва да направите е просто да си изберете подходяща скрита камера и след това да я монтирате на място, подходящо, от което може да се наблюдава най-добре какво се случва.

 

CCD камера с IR диоди

Цена: 234.00лв.
   
Например масата в дневната, в коридора, пред входната врата дори. Или в някоя стая в дома. При всички положения, ще получите едно висококачествено наблюдение на всяка част от дома или офиса, която ви интересува и това, което се случва в тях.

Ако изберете дневната за ваша отправна точка, тогава там може да поставите доста неща, с монтирани скрити камери. Например настолен часовник. Който си работи съвсем нормално като такъв. Показва час, има си аларма, но и още нещо, което не се вижда – скрита камера в корпуса си. Тя или по-точно нейния обектив, е с големината на глава на карфица – така незабелижим може да бъде. Но това не го прави некачествен в никакъв случай. Докато в стаята се разхожда някой, ровейки не където трябва, докато детето прави нещо в стаята, докато половинката си кани гости там, камерата ще работи и ще запише за вас всичките тези важни неща.

Не оставяйте сигурността си в ръцете на съдбата, а се снабдете с една неповторима камера, покрита в предмет, вписващ се във всеки интериор. И това само при нас, сега.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.