spy.bg blog

По какво се различават различните нива на достъп при IP камери?

Автор: Spy.BG

0/5

Една IP камера може да бъде невероятно практично средство за видеонаблюдение и охрана на всякакви помещения и частни домове, търговски помещения или складове, както и всякакво друго място за охрана. За да бъдат максимално ефективна и да дарява сигурност на своите потребители, много IP камери разполагат с различни нива на достъп до опциите на камерата, които се определят от различни акаунти.

   

Подвижна IP камера

Цена: 174.00лв.
 
Най-добрият акаунт, който ви дава пълни права е администраторския. С негова помощ ще можете да правите всички промени, да сменяте местоположението на камерата, да я въртите, да я зумирате или да отдалечавате лещата. Можете да правите и запис на това, което виждате, да триете вече направени записи и др.

 
Докато другите видове акаунти са в някаква степен ограничени откъм права в работата с камерата. Не могат да правят записи и не могат да трият направени вече записи. Тези акаунти са подходящи за служители, които трябва да наблюдават дадена камера, но не е нужно да им бъде гласувано толкова голямо доверие. Те пак ще могат да наблюдават случващото се в повереното им помещение, но няма да могат да взаимодействат на това, което се случва.
 
Ето защо, когато изберете вашата IP камера от нашия магазин, е добре да разучите внимателно нивата на достъп, но преди всичко да знаете на кого какви ще давате. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.