spy.bg blog

Може ли една мини камера да снима в екстремни ситуации?

Автор: Spy.BG

0/5

Една мини камера може да бъде много полезно средство за запис на важни събития от нашия живот, като събиране, кръщене, дори сватба. А също така да е изключителен помощник при охраната на дадено място или помещение. Именно нейния малък размер я превръща в незаменимо средство за видеонаблюдение – малка и незабележима.

     
Освен това обаче една мини камера може да снима и под вода. Как? Благодарение на своя водоустройчив кожух, с който специалните камери са оборудвани, този вид камери са чудесно допълнение към всеки водолазен екип. Искате да снимате пасажа от рибки, които отразяват по необикновен начин водата със своите краски? Тогава само завинтете тапите на своята мини камера за гмуркане, с което ще предпазите микрофона от водата и налягането, и сте готови за подпизи. Камерата е предпазена зад специално водоустройчиво стъкло.

В крайна сметка получавате едно невероятно видео, без звук, но детайлно и качествено. Точно като долупоказаното. Не се колебайте, а поръчайте от нашите качествени спортни мини камери, които ще уловят всеки специален миг от вашия воден спорт.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.