spy.bg blog

Какво покриват професионалните детектори и скенери за джаджи?

Автор: Spy.BG

0/5

Един професионален детектор на подслушватели и скрити камери, ще ви разкрие дали опасенията ви, че някой ви подслушва и следи, са верни. Или отново ви е прихванала параноята. За целта само трябва да обиколите дома си с една такава джаджа и да се ослушвате дали няма да започне да пищи. Ако това се случи, определено си имате компания.

     
Професионално изработените скенери и детектори на скрити камери и подслушватели, покриват един доста голям периметър на честота – от 900 до 2700 MHz. Така ще може да се засечете почти всички модели камери и подслушватели. По принцип те стандартно работят на 2.4GHz, но освен това, ще можете да установите дали няма някой бръмбар или друг вид техника за шпиони.

Захранването на тези средства за покой обикновено идва от няколко алкални батерии. Така имате възможност да разнасяте навсякъде устройството. Елате при нас и си изберете вашето устройство номер едно, което ще ви помогне да разкриете истината и нечии тайни заговори спрямо вас.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.