spy.bg blog

Какво е предназначението на ловните камери?

Автор: Spy.BG

0/5

Ловните камери са много практични средства за видеонаблюдение, ако искате да наблюдавате популацията на дивите животни в резерватите например. Те позволяват на всеки поставил ги да се запознае със случващото се областта, докато самият той си седи удобно в креслото и не притеснява животните. Освен това обаче ловните камери може да се ползват и с цел да бъде наблюдавана популацията на животните, когато целта е ловуване.


5MP MMS ловна камера

Цена: 704.00лв.
 

12 MP MMS ловна камера

Цена: 585.00лв.
 

12 MP ловна камера

Цена: 354.00лв.
 

 

Работата с това средство за видеозапис и снимки е изключително лесна и бърза. Нужно е само да се направи програмиране, като се вкара един смс номер. На този номер, когато сензорът засече движение и пусне камерата, с която да направи единична снимка или кратък клип, камерата ще изпрати кратък смс или ммс през GPRS системата, за да ви уведоми, че имате активност. Самата снимка или видео се съхраняват на включената в устройството microSD карта, която след това можете да махнете и да прегледате записаните файлове.

Във водоустройвият корпус ще можете да я използвате на влажни места и при всякакви климатични условия, няма значение дали вали дъжд или сняг – вие ще сте винаги информирани какво се случва в гората, в двора ви, където са животните, тъй като камерата може да се ползва и като охранителна такава в земеделски двор. Не се чудете дали ще ходите на лов този сезон, а заповядайте при нас и се снабдете с вашата камера, която ще ви даде нужните отговори.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.