spy.bg blog

Крепостта у дома или видеонаблюдение с качествени камери?

Автор: Spy.BG

| 3  гласa

5.0/5

Камерите, които могат да ни помогнат да направим от дома си една надеждна крепост и като цяло място безопасно и пълно със сигурност са различните скрити камери. Тези записващи средства са чудесно допълнение към всяка охранителна система.

 

Мини камера DV MD80

Цена: 33.00лв.

 

С тяхна помощ спокойно може да превърнете дома си в крепост и надеждно място, където може да се види всичко, което трябва, докато вас ви няма в същото време. Ето защо не разчитайте само на своите физически сили, а вложете и малко хитрост. А тези технологични чудеса определено ще ви дадат нужното.

Всичко, което трябва да направите е просто да включите устройствата в източник на захранване и да започнете да снимате. Или да включите детектора на движение, който почти всяка такава система има и да спестите малко време и захранване, за да направите качествен видеозапис. Който след това ще можете да гледате. А ако сте заложили и на IP камера, ще можете да гледате в реално време, още сега.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.