spy.bg blog

Колко харддиска може да има един 16-канален видеорекордер?

Автор: Spy.BG

0/5

Видеорекордера е много важно устройство, когато освен предаване на видеосигнала, вие искате да получите и видеозапис, който да съхраните и да прегледате по-късно. На практика всяка една сериозно система за видеонаблюдение и охрана трябва да включва и видеорекордер. Има такива, поддържащи по 3-4 камери, а има и такива, на които може да наблюдавате 16 камери наведнъж.

     
Но на какво се записват клиповете? Всеки един видеорекордер, за разлика от любителските с картите памет, разполага с харддиск, на който има много по-голяма възможност да се запишат клипове или снимки, информация, която после да бъде прегледана при нужда.

Професионалните 16-канални видеорекордери, които може да намерите при нас, обикновено разполагат с два харддиска, които работят независимо един от друг, и когато единия се запълни, започва да записва другия. Така всяка една от вашите 16 камери ще бъде документирана, записана и следена в реално време.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.