spy.bg blog

Как да осъществим видеонаблюдение пред входната врата?

Автор: Spy.BG

0/5

Охраната и видеонаблюдението на дома са важни моменти в нашето ежедневие. Още повече, когато ни няма по цял ден и жилището остава без надзор. Но освен вътре в него е много важно да наблюдаваме какво се случва и пред вратата. А това може да стане отново с практичните камери, прикрити в различни предмети.

     
Добра идея за едно такова видеонаблюдение може да е скрита камера в соларна лампа, когато става въпрос за охрана къща. Когато искате да знаете кой е идвал докато ви няма в апартамента ви, може да заложите на електронните видеошпионки. Много от тях притежават и опциите детектор на движение. Така, когато някой звънне на вратата, камерата в шпионката ще се стартира и ще запише посетителя или ще го помоли да остави съобшение. А шпионките с вграден сензор за движещи се тела, направо ще стартира камерата и без посетителя ви да звъни. В картата памет ще се запише видеото и след като се приберете ще имате налице един видео секретар, който ще ви уведоми за посещенията през деня. Или опитите за злоупотреби.

Най-добрите видеошпионки за видеонаблюдение – разнообразни, дискретни и практични, може да намерите при нас на достъпни цени за всеки дом и джоб.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.