spy.bg blog

Как са свързани различните скрити камери от комплект с приемник със самия приемник?

Автор: Spy.BG

0/5

Най-доброто на един комплект със скрити камери и приемник е това, че всяка една от тях може да се постави на различни места и после посредством приемника да се гледат в реално време или пък на запис от друго място. И това може да превърне дома ви в едно добре защитено място. Или пък офиса ви.

     
Как обаче двата компонента на системата се свързват? Как така приемника може да предаде картина от всяка една от включените камери в комплекта? Благодарение на радио сигнала, излъчван от всяка камера, приемника може да ги намери и да подаде картината директно към телевизор, компютър или друг вид устройство за изобразяване на картина. От там вече потребителя си решава какво и дали да гледа, дали да направи запис или да го изключи.

Най-хубавото е, че тези камери притежават и детектор за движение, което значи, че няма да се губи памет в излишни записи, а всичко, което се запише или предаде в реално време ще е важно. Или най-малкото ще включва хора, а не стената срещу камерата.

Елате и изберете своя комплект, съставен от камери и приемник, който да съхрани спомени или важни действия за вас.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.