spy.bg blog

Как да работим с портативен скенер?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

Работата с портативният скенер е много лесна и практична. Когато се намирате някъде навън и се налага спешно да сканирате документ, който ви дават за малко, вместо да търсите книжарница с такъв уред, трябва просто да извадите от чантата си скенера и да минете листа през него. След това ще можете да свържете самия скенер с компютър и да прегледате как са станали.


Портативен скенер

Цена: 117.00лв.

Ръчен скенер

Цена: 144.00лв.

Благодарение на това, че работи с 4 алкални батерии няма да се притеснявате, че в даден момент тока може да ви свърши и няма да можете да си свършите работата. Поставете документа, който искате да сканирате, задайте си параметрите – дали ще е цветно или черно бяло и какви dpi да бъде и натиснете копчето. Документът или снимката ще преминат плавно през машинарията и ще имате записана във формат JPG снимка на сканирания лист. След това само трябва да поставите картата в четец или цялото устройство към компютъра, за да свалите направените файлове.

Бързодействието му е достатъчно голямо, за да ви позволи един лист да бъде сканиран за 6 секунди. Което значи, че може да сканирате няколко такива документа, за да спестите време и нерви. Заповядайте при нас и прегледайте всички модели, за да изберете своя портативен скенер, който ще ви бъде спътник във всички бизнес пътувания.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.