spy.bg blog

Какъв е обхватът на засичане на движение на скрити камери със сензор?

Автор: Spy.BG

0/5

На този въпрос не може да се отговори еднозначно, защото всичко зависи от това какъв е видът на камерата. Но въпреки това може да сте спокойни, че почти всички скрити камери обхващат района до 100 метра пред своя обектив. Което значи, че ако някой премине пред колата, колелото или пък в дома ви пред камерата, тя ще се включи и ще успеете да видите човека, който смята да направи някоя злоупотреба с ваша собственост.

     
Ролята на сензора е да стартира камерата когато установи близък контакт с приближаващ човек или дори животно.

Една такава камера ще е идеалното средство за видеонаблюдение за вас, вашите домашни и като цяло за дома ви. Заповядайте и изберете невероятни модели на достъпни цени.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.