spy.bg blog

Мога ли да наблюдавам записаното от моята скрита камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Има скрити камери, които позволяват всичко записвано в момента да бъде наблюдавано. На допълнителен монитор, който обикновено е свързан с камерата. Ако обаче тя е много малка и монтирана в някакъв предмет, тя няма да разполага с монитор. Но вие може да си монтирате сами на камерата. И така да сте наясно с всичко случващо се на момента.

     
Всичко, което трябва да направите, в този случай е просто да свържете монитора с вашата камерка и да наблюдавате от разстояние какво се случва. В повечето случаи една скрита камера записва видеото на microSD карта, ето защо, ако няма вграден монитор няма да можете да направите преглед. Поради тази причина е добре да свържете монитора посредством радио връзка – така няма да се налага да разпъвате кабели и ще можете да видите всичко, което се случва по всяко време.

Използвайте новите технологии разумно и винаги, когато имате нужда да научите нещо важно и лично отнасящо се до вас. Изберете от нашите качествени продукти за наблюдение и намерете вашите.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.