spy.bg blog

Как можем да открием скрита камера или подслушвателно устройство?

Автор: Spy.BG

0/5

Едно добро техническо устройство може да бъде вашият ключ към разкриване на дълбоко крити тайни или лоши намерения. Или просто начин да защитите своята уединеност и комфорт. Може и да не ви се вярва, но някои хора биха направили всичко възможно, за да научат нещо или да държат някой под своята изкривена представа за контрол.

     
Но това, че някой си е повярвал, че може да ви държи винаги на едно ухо разстояние, не означава, че вие от своя страна не можете да се защитите, като намерите средството, с което ви подслушва. Или наблюдава. За тази цел ще ви послужи един скенер за скрити камери и подслушвателни устройства. А скенерите може да са няколко вида. Има такива, които може да си носите навсякъде с вас, а има и такива, които може да използвате предимно у дома. Но всички те засичат излъчвания в даден периметър, като така откриват камерата.

След като сканира автоматично целия периметър, скенера ще ви подаде звуков сигнал, за да ви уведоми, че е намерило нещо. От вас се очаква само да отидете там и да погледнете какво е открило. И да направите сметка дали действително нещото е поставено от човек, който ви мисли лошото или страдащ от болезнена ревност и чувство за притежание.

Ако искате да защитите себе си и своите близки от нечие болно въображение сега, заповядайте при нас и направете своя дом сигурен и надежден.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.