spy.bg blog

Как работи един усилвател на GSM и Wi-Fi сигнал?

Автор: Spy.BG

0/5

Усилвателите на мобилния сигнал на телефоните и интернета имат за цел да подпомогнат работата на самото устройство. Има все още райони в страната, където покритието не е достатъчно голямо, поради което се налага да бъдат използвани помощни средства, особено ако се налага да се проведат няколко телефонни разговора.

     

 И тук идват на помощ именно усилвателите на GSM сигнал. Те представляват малки кутии с по една или две антени. И именно антените са тези, които разпръскват сигнал и така усилвате вече настоящият в района. Освен че повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони, те също така и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Така работата с въпросните уреди става лесна и много по-ефикасна, а и безопасна.

Всеки може да се сдобие с такъв уред, който ще бъде от огромна полза, когато сте на село, някъде в даден периметър на плажа, където няма клетка, под земята или на такова ниво, където вълните не достигат напълно. Усилвателя ще помогне това да се поправи. Изберете сред множеството вашият усилвател, което ще намерите при нас на достъпни цени.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.