spy.bg blog

Как да монтирам видеодомофон или шпионка със скрита камера?

Автор: Spy.BG

0/5

Монтажът на всяко едно средство за видеонаблюдение, което може да намерите на различните шпионски магазини, винаги е ориентиран така към потребителя, че да може да се справи сам – без нужда от наемане на специализиран персонал и прекалено взиране в упътването.


Видео шпионка

Цена: 95.00лв.
   


Цена: 54.00лв.
 
Една видеошпионка се монтира лесно. Вътрешната част на комплекта, която се състои от LCD монитор се закрепва със специалните видии за входната врата, след което трябва да се свърже с външната част – камерата, която е поставена по същия начин.

След като двете части са закрепени, монтирани и свързани, не ви остава нищо друго освен да наблюдавате всичко, което се случва пред дома ви.  Изберете един модел от нашите висококачествени и практични средства за наблюдение на входната врата, без да се налага да ставате от мястото си. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.