spy.bg blog

Мога ли да ползвам скрита камера и като флашка?

Автор: Spy.BG

0/5

Макар да притежават мощни записващи свойства, поради факта, че всяка от многото скрити камери е снабдена и с USB порт, нищо не пречи да бъде използвана и като обикновена флашка, с която да си пренасяте данните от едно място на друго. Прекрасен начин да се възползвате от многото възможности на едно такова средство.

     
Спокойно може да поставите една голяма карта памет и да не се притеснявате, че нямате място за направените клипчета, които ще направите на вашата почивка. И в същото време ще носите този ценен записващ уред в един джоб без да се притеснявате, че може да го счупите, поради факта, че се намира в корпус, който до някаква степен пази камерата от агресивно външно въздействие. Така на практика получавате защитена висококачествена камера, която прави HD видео записи и детайлни снимки.

 
Да кажем, че трябва да пренесете музикални файлове до ваш приятел, но ви трябва и апарата, за да направите снимки на новото му жилище след ремонт или просто искате да направите запомнящи се снимки. И за да не носите с вас всичката техника от дома, си вземете само една скрита камера под формата на химикалка, флашка, часовник или пък аларма, и вече си имате средство две в едно  - камера и флашка.
 
Възползвайте се от иновациите, които вече дотолкова навлизат в нашия живот, че не можем да си представим ежедневието си без тях. Само при нас ще намерите такова доказателство за пълна симбиоза между човешката дейност и различните малки шпионски джаджи. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.