spy.bg blog

Как да свържа сателитния приемник с телевизора си?

Автор: Spy.BG

0/5

Цифровите сателитни декодери, които се появиха отскоро на пазара за технически средства са един практичен от финансова гледна точка и качествен начин да превърнете гледането на телевизия в преживяване от ново поколение. Дори и с безплатните телевизионни канали. За да получите една качествена картина се доверете на нашите специалисти и изберете един от разнообразните цифрови декодери, които предлагаме на съвсем достъпни цени. И ако вече имате предложение, на което сте се спряли, но не знаете как трябва да свържете устройството към приемника си, нека да разгледаме тук как точно ще стане.

   

FullHD цифров декодер

Цена: 100.00лв.
 
Всичко, което трябва да направите е да включите HDMI жаковете от декодера към вашия телевизор. Има и такива модели, които разполагат с новите скарт кабели, позволяващи включване само на един лентов кабел, който подава fullHD картина, а не ръчно настройване на самите жакове и тяхното подаване към изходите в приемника.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.