spy.bg blog

Искате да знаете всичко? Вземете си камера

Автор: Spy.BG

0/5

Не е нужно в наши дни да хабите толкова много нерви, когато имате съмнение, че някои ви върти номера или откровено ви мами. Уважавайте спокойствието си и просто си вземете средство за видеонаблюдение. Но не какво да е, а толкова малко, че да не бъде забелязано. Все пак целта ви ще бъде да разкриете измамника, но без той да знае.

   

Скрита PC WEB камера

Цена: 116.00лв.
 
За тази цел малка скрита камера ще свърши чудесна работа. Например камера в часовник. Когато влезете някъде безспорно сте виждали редовните ежедневни предмети – часовник, малко книги, малко декоративни предмети и различни вещи, като компютър, камера и др. Всичко, което е нормално да се види в един съвременен дом. Та в този ред на мисли съвсем в реда на нещата ще бъде да се постави един елегантен, изчистен и показващ точен час, както и редица други функции, настолен часовник. Ще може да използвате алармата, която ще ви подсеща за важни събития, но също така и да виждате какво се случва в дома или офиса ви. Защото е нейния корпус е монтирана една малка, но много мощна мини камера. С натискането на едно копче от дистанционното и вие се превръщате в истински детектив или дори шпионин. Ще разберете дали онова, което сте намерили у дома действително не е ваше, когато за последен път бяхте в командировка и любимия не си е довел някой, ще знаете и дали децата са така послушни и изпълнителни и без вас.

Освен камери в часовник може да намерите и много други камери, които наистина ще запълнят интериора и ще бъдат ценно попълнение към вашите вещи. За да изберете вашата камера, заповядайте на нашия сайт.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.