spy.bg blog

Как да си монтираме система за видеонаблюдение на вратата?

Автор: Spy.BG

0/5

Работата и монтажа на електронно устройство не е никак трудна работа, както може да си помисли някой. Няма нужда да викате специално човек, който да ви монтира шпионката например, защото може да свършите това и съвсем сами без специални умения или инструменти. За целта просто трябва да следвате някои основни стъпки.

   


Цена: 54.00лв.
 
Електронната шпионка е чудесна система за видеонаблюдение, която ще ви покаже кой и кога е идвал да ви търси. Или пък е правил нещо нередно около вратата ви. Повечето от тях, за да снимат трябва да се натисне звънеца, но има и такива модели, които разполагат с детектор за движение и така камерата се стартира, когато някой застане пред нея.

За да монтирате вашата система за видеонаблюдение под формата на шпионка, просто поставете лещата на самата шпионка през вратата /разбира се предварително сте пробили дупка или сменете старата шпионка, нейният отвор е идеален за електронната версия/, след което прекарайте кабела на шпионката през основния отвор, а от другата страна трябва да сте сложили вече пластинка, фиксирана, за да може да придържа външната част на шпионката. И накрая поставяте батерии на вътрешния модул на шпионката или пък предварително сте заредили батерията, ако модула не разполага с отделение за обикновени батерии. И воала! Вече си имате електронна шпионка.

Ако искате да притежавате и вие нещо толкова практично, което ще ви помогне да си седите удобно и комфортно в топлото кресло, и да виждате кой е дошъл да ви види без да надничате през шпионката и да решите дали да отворите, заповядайте в нашия електронен магазин и заредете дома си с техника от ново поколение, която ще ви служи вярно години наред.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.