spy.bg blog

Как да прослушам записите от аудиорекордера?

Автор: Spy.BG

0/5

 Всяко едно електронно устройство, било то камера или подслушвателно устройство, днес разполага с USB порт, който да позволява бързо и безпроблемно сваляне на наличната информация. Ако се чудите как да прослушате направените аудио записи от вашия надежден аудиорекордер, просто поставете в порта и копирайте на компютъра. След това може да ги слушате с вашата програма за аудио възпроизвеждане.

     

И за да е всичко много по-ефективно, производителите на този вид електроника са я снабдили дори с детектор на звук. По този начин ще можете да оставите вашия аудиорекордер в дадено помещение няколко дни, като по време на престоя си, ще се активира само, когато се чуе звук. Практично и удобно.

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.