spy.bg blog

Кои са най-добрите средства за видеозапис?

Автор: Spy.BG

| 3  гласa

4.7/5

Естествено тези, които ви вършат най-добре работа. А те са тези, които може да се поставят навсякъде и да ви дадат всякаква видеоинформация. Било то в картина, часовник, шапка или друга джаджа, но малките скрити камери ще направят най-добрите видеозаписи за вас. И вашите близки.


Мини WiFi камера

Цена: 86.40лв.

IP камера - 2 MP

Цена: 495.00лв.

Все пак трябва да се вземе предвид това, за което искате да ги използвате и едва тогава да избирате. Ако е за дома, настолният часовник е идеалният начин да бъдете винаги нащрек. Ако е за офиса може да поставите средство, което се връзва с цялостната обстановка в офиса.

След което поставяйки ги на режим детекция на движение, ще имате постоянно изглед. Как става това? Ами много просто. Детекторът просто има сензор, който улавя всяко движение и този сензор просто включва камерата, която започва да снима. И така, докато не спре движението. Или вие не се приберете.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.